Maria Nila Structure Repair maitinamasis šampūnas 350ml

Maria Nila Structure Repair maitinamasis šampūnas 350ml

27,54 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas per 1 - 2 darbo dienas

Aprašymas

Maitinamasis šampūnas Structure Repair - pritaikytas pažeistiems, sausiems ir chemiškai paveiktiems plaukams, kuris drėkina ir stiprina plaukus. Atkuriamasis dumblių ekstraktas padeda atgaivinti ir atkurti plaukus, suteikdamas jiems švelnumo ir žvilgesio. Structure Repair šampūnas pasižymi švelniu vanilės, rožių ir jazminų kvapu, kuris suteikia plaukams gaivumo. Colour Guard kompleksas išsaugo spalvą, apsaugodamas plaukus nuo UV spindulių ir laisvųjų radikalų. Palyginti su mūsų "True Soft" asortimentu, "Structure Repair" serija pritaikyta pažeistiems ir chemiškai apdorotiems plaukams, o "True Soft" tinka natūraliai sausiems plaukams.

  • Skirta pažeistiems ir sausiems plaukams
  • Su stiprinamuoju atkuriamuoju dumblių ekstraktu
  • 100 % veganiška ir nekenksminga gyvūnams

Kaip naudoti šampūną?

1 žingsnis: tepkite ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite į plaukus ir galvos odą.

2 žingsnis: nuskalaukite ir pakartokite šampūną antrą kartą.

3 žingsnis: Po to naudokite plaukų kaukę ir užbaigkite kondicionieriumi.

4 žingsnis: Jei norite stiprių ir sveikų plaukų, šampūną naudokite kartu su kauke, kondicionieriumi iš serijos "Structure Repair".

Sudedamosios dalys

Atkuriamųjų savybių turintis dumblių ekstraktas padeda atstatyti plaukus ir palaiko jų drėgmę. Moringų aliejuje gausu vitaminų ir antioksidantų, kurie stiprina ir maitina plaukus bei galvos odą. Alyvuogių vaisių aliejus su vitaminais ir antioksidantais, kurie išsaugo drėgmę ir sustiprina natūralų plaukų blizgesį. Kviečių baltymai sulaiko drėgmę ir sukuria ilgalaikį kondicionuojamąjį poveikį, todėl plaukai tampa atgaivinti. Saulėgrąžų sėklų aliejus sukuria apsauginį plaukų barjerą, kuris suteikia plaukams blizgesio ir žvilgesio. Gausu vitamino E, kuris palaiko plaukų drėgmę ir suteikia jiems švelnumo.

Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, Cystoseira Compressa Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Glycol Distearate, Guaro hidroksipropiltrimonio chloridas, amodimetikono ir morfolinometilsilskvioksano kopolimeras, natrio chloridas, hidrolizuotas augalinis baltymas PG-propil silanetriolis, Phyllostachys Nigra lapų ekstraktas, gliukonolaktonas, hidrolizuotas kviečių baltymas, trideceti-5, benzenkarboksirūgštis, PEG-150 pentaeritritilo tetrastearatas, pieno rūgštis, kvaternium-95, PPG-2 hidroksietilkokamidas, propandiolis, dehidroacto rūgštis, pentaeritritilo tetra-di-T-butilhidroksihidroksihidroksikinnamatas, Kalio sorbatas, dinatrio EDTA, kalcio gliukonatas, natrio benzoatas, fenoksietanolis, Helianthus Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus, benzilo alkoholis, parfumas (kvapiosios medžiagos), CI 47005/geltona 10, CI 61570/žalia 5

INFORMACIJA

7391681036000

Charakteristikos

Plaukų tipas
Visi
Plaukų būklė
Pažeisti plaukai

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį