Maria Nila Šampūnas - Kondicionierius Garbanotiems plaukams Coils & Curls 1000ml

Maria Nila Šampūnas - Kondicionierius Garbanotiems plaukams Coils & Curls 1000ml

76,00 €
Su PVM
Kiekis
Paskutinė prekė

Aprašymas

Drėkinamasis ir iššukavimą lengvinantis šampūnas ir kondicionierius viename, skirtas visų tipų garbanoms puoselėti. Šis švelnus prausiklis, kurio sudėtyje yra maitinamojo taukmedžio sviesto, simondsijų aliejaus, alijošiaus ir vitamino E, kondicionuoja ir plaukus, ir galvos odą, todėl plaukai tampa švelnūs bei švarūs.

  • Banguotiems, garbanotiems ir susivėlusiems plaukams
  • Drėkina ir iššukuoja plaukus.
  • 100 % veganiškas
  • CO2 kompensuojamoji pakuotė

Kaip naudoti?

1 žingsnis: Užtepkite „Co-Wash“ ant drėgnų plaukų ir sukamaisiais judesiais gerai įmasažuokite į plaukus ir galvos odą, kad ištirptų nešvarumai ir susikaupusios priemonės. Plaudami plaukus į „Co-wash“ įpilkite vandens.

2 žingsnis: nuskalaukite ir, jei reikia, pakartokite plovimą antrą kartą. Kadangi „Co-Wash“ pH lygis ir sudedamosios dalys uždaro plauko kutikulę, kondicionieriaus naudoti nebereikia. Jei norite papildomai drėkinti ir maitinti, naudokite baigiamąją gydomąją kaukę.

Patarimai! Kad plaukai būtų labiau iššukuoti ir paryškinti, po plovimo procedūros ant drėgnų plaukų užtepkite kremo su aliejumi ir pirštais perbraukite per plaukus. Iššukuokite plaukus, kad plaukai dar labiau pasidarytų garbanoti. 

INFORMACIJA

7391681403703

Charakteristikos

Plaukų tipas
Garbanoti plaukai

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį